Fill in the blanks for each problem.

4:51 PM - 3 hours =	6:23 PM - 8 hours =
1:36 AM - 5 hours =	7:09 AM - 9 hours =
10:31 PM - 11 hours =	5:54 AM - 1 hour =
4:54 AM - 3 hours =	4:04 AM - 8 hours =
3:08 PM - 5 hours =	9:50 AM - 5 hours =
2:31 PM - 5 hours =	12:09 PM - 2 hours =
4:01 AM - 7 hours =	2:27 AM - 3 hours =
6:39 PM - 3 hours =	11:47 AM - 5 hours =
8:22 PM - 4 hours =	1:52 AM - 1 hour =
6:09 AM - 7 hours =	5:13 PM - 6 hours =
10:36 PM - 4 hours =	2:22 AM - 1 hour =
11:08 PM - 1 hour =	9:19 PM - 11 hours =
9:58 AM - 3 hours =	11:34 PM - 1 hour =
10:42 AM - 4 hours =	11:58 AM - 4 hours =
11:53 PM - 7 hours =	10:47 PM - 4 hours =
8:57 AM - 3 hours =	3:41 PM - 6 hours =
6:37 AM - 11 hours =	8:34 PM - 3 hours =
9:40 AM - 2 hours =	3:12 PM - 12 hours =
12:01 PM - 11 hours =	10:52 PM - 2 hours =
7:07 AM - 8 hours =	3:03 AM - 3 hours =
2:40 PM - 3 hours =	10:24 PM - 12 hours =
3:57 AM - 10 hours =	1:54 AM - 3 hours =
11:37 PM - 6 hours =	12:47 AM - 1 hour =
8:35 AM - 3 hours =	12:43 AM - 7 hours =
6:53 AM - 7 hours =	5:12 AM - 6 hours =
Math www.CommonCo	breSheets.com 3 1-15 98 96 94 92 90 88 86 84 82 80 78 76 74 72 70 16-30 68 66 64 62 60 58 56 54 52 50 48 46 44 42 40

Time Drills (Subtracting	g Hours) Name: Answer Key
Fill in the blanks for each problem.	
4:51 PM - 3 hours = $1:51 PM$	6:23 PM - 8 hours = 10:23 AM
1:36 AM - 5 hours = $8:36 PM$	7:09 AM - 9 hours = $10:09 \text{ PM}$
10:31 PM - 11 hours = 11:31 AM	5:54 AM - 1 hour = 4:54 AM
4:54 AM - 3 hours = <u>1:54 AM</u>	4:04 AM - 8 hours = <u>8:04 PM</u>
3:08 PM - 5 hours = 10:08 AM	9:50 AM - 5 hours = <u>4:50 AM</u>
2:31 PM - 5 hours = 9:31 AM	12:09 PM - 2 hours = $10:09 \text{ AM}$
4:01 AM - 7 hours = <u>9:01 PM</u>	2:27 AM - 3 hours = <u>11:27 PM</u>
6:39 PM - 3 hours = <u>3:39 PM</u>	11:47 AM - 5 hours = $6:47 \text{ AM}$
8:22 PM - 4 hours = 4:22 PM	1:52 AM - 1 hour = 12:52 AM
6:09 AM - 7 hours = <u>11:09 PM</u>	5:13 PM - 6 hours = 11:13 AM
10:36 PM - 4 hours = 6:36 PM	2:22 AM - 1 hour = <u>$1:22 AM$</u>
11:08 PM - 1 hour = $10:08 PM$	9:19 PM - 11 hours = <u>10:19 AM</u>
9:58 AM - 3 hours = $6:58 \text{ AM}$	11:34 PM - 1 hour = $10:34$ PM
10:42 AM - 4 hours = 6:42 AM	11:58 AM - 4 hours = $7:58 \text{ AM}$
11:53 PM - 7 hours = $4:53 \text{ PM}$	10:47 PM - 4 hours = 6:47 PM
8:57 AM - 3 hours = $5:57 \text{ AM}$	3:41 PM - 6 hours = <u>9:41 AM</u>
6:37 AM - 11 hours = 7:37 PM	8:34 PM - 3 hours = <u>5:34 PM</u>
9:40 AM - 2 hours = 7:40 AM	3:12 PM - 12 hours = 3:12 AM
12:01 PM - 11 hours = $1:01 \text{ AM}$	10:52 PM - 2 hours = 8:52 PM
7:07 AM - 8 hours = $11:07 \text{ PM}$	3:03 AM - 3 hours = 12:03 AM
2:40 PM - 3 hours = 11:40 AM	10:24 PM - 12 hours = 10:24 AM
3:57 AM - 10 hours = <u>5:57 PM</u>	1:54 AM - 3 hours = 10:54 PM
11:37 PM - 6 hours = <u>5:37 PM</u>	12:47 AM - 1 hour = <u>11:47 PM</u>
8:35 AM - 3 hours = $5:35 \text{ AM}$	12:43 AM - 7 hours = $5:43 \text{ PM}$
6:53 AM - 7 hours = <u>11:53 PM</u>	5:12 AM - 6 hours = 11:12 PM
	1-15 98 96 94 92 90 88 86 84 82 80 78 76 74 72 70

Math

www.CommonCoreSheets.com

3

 1-15
 98
 96
 94
 92
 90
 88
 86
 84
 82
 80
 78
 76
 74
 72
 70

 16-30
 68
 66
 64
 62
 60
 58
 56
 54
 52
 50
 48
 46
 44
 42
 40