

Time Drills (Subtracting Hours)

Fill in the blanks for each problem.

8:17 PM - 9 hours =	7:25 AM - 2 hours =
12:36 AM - 4 hours =	5:34 PM - 8 hours =
5:47 PM - 1 hour =	9:46 AM - 2 hours =
5:43 AM - 2 hours =	3:15 PM - 12 hours =
5:58 PM - 5 hours =	8:36 PM - 4 hours =
11:36 AM - 1 hour =	5:15 AM - 2 hours =
11:24 PM - 3 hours =	3:30 PM - 10 hours =
8:54 PM - 5 hours =	1:58 PM - 8 hours =
8:01 PM - 1 hour =	9:28 PM - 5 hours =
7:55 PM - 8 hours =	4:58 AM - 7 hours =
4:19 PM - 6 hours =	7:23 PM - 9 hours =
4:09 PM - 2 hours =	10:52 PM - 9 hours =
9:20 AM - 8 hours =	6:17 AM - 2 hours =
2:49 PM - 12 hours =	9:38 AM - 5 hours =
10:26 PM - 7 hours =	10:15 AM - 3 hours =
4:34 PM - 3 hours =	1:53 PM - 11 hours =
7:29 PM - 12 hours =	5:33 AM - 1 hour =
5:18 AM - 9 hours =	10:54 PM - 3 hours =
6:28 PM - 8 hours =	1:51 PM - 12 hours =
5:51 PM - 10 hours =	1:09 PM - 12 hours =
8:45 PM - 2 hours =	3:37 AM - 8 hours =
2:06 PM - 4 hours =	4:44 AM - 11 hours =
5:08 PM - 7 hours =	7:26 PM - 8 hours =
8:12 AM - 5 hours =	1:58 PM - 10 hours =
9:37 AM - 10 hours =	10:11 AM - 1 hour =
Math www.CommonCoreSheets.com 5	1-15 98 96 94 92 90 88 86 84 82 80 78 76 74 72 70 16-30 68 66 64 62 60 58 56 54 52 50 48 46 44 42 40

Time Drills (Subtracting	Hours) Name: Answer Key
Fill in the blanks for each problem.	
8:17 PM - 9 hours = $11:17 \text{ AM}$	7:25 AM - 2 hours = 5:25 AM
12:36 AM - 4 hours = $8:36 PM$	5:34 PM - 8 hours =9:34 AM
5:47 PM - 1 hour =4:47 PM	9:46 AM - 2 hours = <u>7:46 AM</u>
5:43 AM - 2 hours = 3:43 AM	3:15 PM - 12 hours = <u>3:15 AM</u>
5:58 PM - 5 hours = 12:58 PM	8:36 PM - 4 hours = 4:36 PM
11:36 AM - 1 hour = $10:36$ AM	5:15 AM - 2 hours = 3:15 AM
11:24 PM - 3 hours = $8:24$ PM	3:30 PM - 10 hours = 5:30 AM
8:54 PM - 5 hours = <u>3:54 PM</u>	1:58 PM - 8 hours = 5:58 AM
8:01 PM - 1 hour = 7:01 PM	9:28 PM - 5 hours =4:28 PM
7:55 PM - 8 hours = 11:55 AM	4:58 AM - 7 hours = <u>9:58 PM</u>
4:19 PM - 6 hours = $10:19$ AM	7:23 PM - 9 hours = 10:23 AM
4:09 PM - 2 hours =2:09 PM	10:52 PM - 9 hours = 1:52 PM
9:20 AM - 8 hours = $1:20 \text{ AM}$	6:17 AM - 2 hours = 4:17 AM
2:49 PM - 12 hours = <u>2:49 AM</u>	9:38 AM - 5 hours = $4:38$ AM
10:26 PM - 7 hours = 3:26 PM	10:15 AM - 3 hours =7:15 AM
4:34 PM - 3 hours = 1:34 PM	1:53 PM - 11 hours = 2:53 AM
7:29 PM - 12 hours = <u>7:29 AM</u>	5:33 AM - 1 hour = 4:33 AM
5:18 AM - 9 hours = <u>8:18 PM</u>	10:54 PM - 3 hours =7:54 PM
6:28 PM - 8 hours = 10:28 AM	1:51 PM - 12 hours = 1:51 AM
5:51 PM - 10 hours = <u>7:51 AM</u>	1:09 PM - 12 hours = 1:09 AM
8:45 PM - 2 hours = <u>6:45 PM</u>	$3:37 \text{ AM} - 8 \text{ hours} = \frac{7:37 \text{ PM}}{100000000000000000000000000000000000$
2:06 PM - 4 hours = 10:06 AM	4:44 AM - 11 hours = <u>5:44 PM</u>
5:08 PM - 7 hours = 10:08 AM	7:26 PM - 8 hours = 11:26 AM
8:12 AM - 5 hours = $3:12 \text{ AM}$	1:58 PM - 10 hours = <u>3:58 AM</u>
9:37 AM - 10 hours = <u>11:37 PM</u>	10:11 AM - 1 hour = 9:11 AM

Math

www.CommonCoreSheets.com

5

 1-15
 98
 96
 94
 92
 90
 88
 86
 84
 82

 16-30
 68
 66
 64
 62
 60
 58
 54
 52
807876747270504846444240