## Fill in the blanks for each problem. 2:00 PM - 15 minutes =11:00 AM - 45 minutes =10:45 PM - 30 minutes = 8:30 PM - 30 minutes = 12:30 PM - 45 minutes =4:45 AM - 30 minutes = 1:30 AM - 15 minutes =9:15 PM - 45 minutes = 11:00 AM - 45 minutes =5:00 AM - 30 minutes =11:00 AM - 15 minutes = 9:45 AM - 45 minutes = 10:00 PM - 45 minutes =11:30 PM - 30 minutes =4:15 PM - 45 minutes = 6:30 AM - 15 minutes = 5:15 PM - 30 minutes = 12:45 AM - 15 minutes = 11:45 PM - 45 minutes =11:15 AM - 15 minutes = 6:15 PM - 15 minutes = 2:00 AM - 15 minutes =10:30 PM - 30 minutes =10:45 AM - 45 minutes =6:45 AM - 30 minutes = 10:45 PM - 15 minutes =7:00 AM - 45 minutes =8:00 AM - 45 minutes = 5:30 PM - 45 minutes =6:45 PM - 15 minutes = 6:15 AM - 45 minutes =10:15 AM - 30 minutes =8:00 PM - 30 minutes = 6:15 PM - 30 minutes = 8:00 AM - 30 minutes = 4:00 AM - 30 minutes =9:15 PM - 30 minutes = 1:30 AM - 30 minutes =11:45 PM - 45 minutes = 1:00 AM - 15 minutes =12:30 PM - 45 minutes =10:30 AM - 30 minutes =6:00 PM - 15 minutes = 10:45 PM - 45 minutes = 5:30 PM - 15 minutes =12:00 AM - 15 minutes =5:30 AM - 30 minutes =6:00 PM - 45 minutes =12:15 AM - 45 minutes =11:45 PM - 15 minutes =12:00 PM - 15 minutes =4:15 AM - 45 minutes = 2:30 AM - 45 minutes = 9:30 PM - 15 minutes = 6:45 PM - 30 minutes = 9:00 PM - 45 minutes = 2:00 PM - 15 minutes =2:15 AM - 45 minutes =6:15 AM - 45 minutes = 5:15 PM - 15 minutes = 9:45 PM - 30 minutes = 4:00 PM - 30 minutes =10:15 PM - 45 minutes =6:00 AM - 45 minutes =11:45 AM - 15 minutes = 1:30 AM - 30 minutes =10:30 AM - 45 minutes =8:00 PM - 30 minutes =

1:45 PM - 15 minutes =

Math

www.CommonCoreSheets.com

1 - 153

12:15 PM - 45 minutes =

99 98 97 96 95 94 93 92 91 90 89 88 87 86 85 16-30 84 83 82 81 80 79 78 77 76 75 74 73 72 71 70

Time Drills (Subtracting 15 Minute Increments)

Name: Answer Key

## Fill in the blanks for each problem.

2:00 PM - 15 minutes =	1:45 PM		11:00 AM - 45 minutes =	10:15 AM
8:30 PM - 30 minutes =	8:00 PM		10:45  PM - 30  minutes =	10:15 PM
12:30 PM - 45 minutes =	11:45 AM		4:45 AM - 30 minutes =	4:15 AM
12.30  AM - 45  minutes = 1:30 AM - 15 minutes =	1:15 AM		9:15 PM - 45 minutes =	8:30 PM
11:00 AM - 45 minutes =	10:15 AM		5:00 AM - 30 minutes =	4:30 AM
9:45 AM - 45 minutes =	9:00 AM		11:00 AM - 15 minutes =	10:45 AM
9.45 AW - 45 minutes =	9:15 PM		11:30 PM - 30 minutes =	11:00 PM
4:15 PM - 45 minutes =	3:30 PM		6:30 AM - 15 minutes =	6:15 AM
4.15 PM - 45 minutes = 5:15 PM - 30 minutes =	4:45 PM		12:45 AM - 15 minutes =	12:30 AM
11:45 PM - 45 minutes =			12:45 AM - 15 minutes =	
	11:00 PM			11:00 AM
6:15  PM - 15  minutes =	6:00 PM		2:00 AM - 15 minutes =	1:45 AM
10:30  PM - 30  minutes =	10:00 PM		10:45  AM - 45  minutes =	10:00 AM
6:45 AM - 30 minutes =	6:15 AM		10:45  PM - 15  minutes =	10:30 PM
7:00  AM - 45  minutes =	6:15 AM		8:00 AM - 45 minutes =	7:15 AM
5:30 PM - 45 minutes =	4:45 PM		6:45 PM - 15 minutes =	6:30 PM
6:15 AM - 45 minutes =	5:30 AM		10:15 AM - 30 minutes =	9:45 AM
8:00 PM - 30 minutes =	7:30 PM		6:15 PM - 30 minutes =	5:45 PM
8:00 AM - 30 minutes =	7:30 AM		4:00 AM - 30 minutes =	3:30 AM
1:30 AM - 30 minutes =	1:00 AM		9:15 PM - 30 minutes =	8:45 PM
11:45 PM - 45 minutes =	11:00 PM		1:00 AM - 15 minutes =	12:45 AM
12:30 PM - 45 minutes =	11:45 AM		10:30 AM - 30 minutes =	10:00 AM
6:00 PM - 15 minutes =	5:45 PM		10:45 PM - 45 minutes =	10:00 PM
5:30 PM - 15 minutes =	5:15 PM		12:00 AM - 15 minutes =	11:45 PM
5:30 AM - 30 minutes =	5:00 AM		6:00 PM - 45 minutes =	5:15 PM
12:15 AM - 45 minutes =	11:30 PM		11:45 PM - 15 minutes =	11:30 PM
12:00 PM - 15 minutes =	11:45 AM		4:15 AM - 45 minutes =	3:30 AM
2:30 AM - 45 minutes =	1:45 AM		9:30 PM - 15 minutes =	9:15 PM
6:45 PM - 30 minutes =	6:15 PM		9:00 PM - 45 minutes =	8:15 PM
2:00 PM - 15 minutes =	1:45 PM		2:15 AM - 45 minutes =	1:30 AM
6:15 AM - 45 minutes =	5:30 AM		5:15 PM - 15 minutes =	5:00 PM
4:00 PM - 30 minutes =	3:30 PM		9:45 PM - 30 minutes =	9:15 PM
10:15 PM - 45 minutes =	9:30 PM		6:00 AM - 45 minutes =	5:15 AM
11:45 AM - 15 minutes =	11:30 AM		1:30 AM - 30 minutes =	1:00 AM
10:30 AM - 45 minutes =	9:45 AM		8:00 PM - 30 minutes =	7:30 PM
1:45 PM - 15 minutes =	1:30 PM	-	12:15 PM - 45 minutes =	11:30 AM
Math		3	1-15 99 98 97 96 95 94 93 9	92 91 90 89 88 87 86

Math

www.CommonCoreSheets.com

 $_{\rm s.com}$  3  $_{\rm 1}$ 

 1-15
 99
 98
 97
 96
 95
 94
 93
 92
 91
 90
 89
 88

 16-30
 84
 83
 82
 81
 80
 79
 78
 77
 76
 75
 74
 73

85

70

72 71