Fill in the blanks for each problem.

6:15 AM - 45 minutes = 9:45 PM - 15 minutes = 5:15 AM - 30 minutes = 10:30 AM - 15 minutes =11:00 AM - 15 minutes =5:15 AM - 45 minutes = 8:15 AM - 15 minutes = 1:00 PM - 45 minutes =12:45 PM - 15 minutes =12:30 AM - 15 minutes =9:00 AM - 15 minutes = 10:30 AM - 15 minutes =5:00 AM - 15 minutes =1:15 PM - 15 minutes =8:30 AM - 15 minutes = 12:00 AM - 15 minutes = 4:00 PM - 45 minutes = 1:15 AM - 15 minutes = 8:45 PM - 15 minutes = 9:00 AM - 45 minutes = 4:45 AM - 45 minutes = 4:30 PM - 30 minutes = 5:30 AM - 15 minutes =3:30 AM - 30 minutes =11:45 AM - 45 minutes = 7:15 AM - 15 minutes = 7:00 PM - 30 minutes =1:45 AM - 45 minutes =8:45 AM - 15 minutes = 8:15 AM - 30 minutes = 2:15 AM - 45 minutes =12:15 PM - 45 minutes =12:00 AM - 30 minutes = 12:30 PM - 45 minutes = 7:15 AM - 30 minutes = 11:45 PM - 15 minutes =2:45 PM - 30 minutes = 3:15 AM - 15 minutes = 12:45 PM - 15 minutes =9:30 AM - 45 minutes = 7:00 AM - 15 minutes =12:15 AM - 15 minutes =10:30 AM - 45 minutes = 8:30 AM - 15 minutes = 7:45 AM - 15 minutes =12:00 AM - 30 minutes =7:30 PM - 45 minutes =7:00 PM - 45 minutes =5:00 AM - 15 minutes =9:45 AM - 45 minutes = 1:30 PM - 15 minutes =3:30 PM - 15 minutes =10:15 PM - 45 minutes = 4:45 AM - 15 minutes = 8:00 PM - 30 minutes = 11:15 AM - 45 minutes = 4:15 PM - 30 minutes =7:30 AM - 15 minutes = 7:45 PM - 15 minutes = 6:15 AM - 15 minutes = 1:30 AM - 30 minutes =6:15 AM - 15 minutes = 11:00 PM - 30 minutes =4:00 AM - 15 minutes =1:45 PM - 15 minutes =7:30 AM - 45 minutes =4:45 PM - 15 minutes =11:30 PM - 45 minutes =12:15 AM - 15 minutes = 10:15 PM - 45 minutes = 99 98 97 96 95 94 93 1-15 92 91 90 89 88 87

Math

www.CommonCoreSheets.com

16-30 84 83 82 81 80 79 78 77 76 75 74 73 72

86 85

71 70

Answer Key Name:

85

70

Fill in the blanks for each problem.

- 6:15 AM - 45 minutes =	5:30 AM	9:45 PM - 15 minutes =	9:30 PM
5:15 AM - 30 minutes =	4:45 AM	10:30 AM - 15 minutes =	10:15 AM
11:00 AM - 15 minutes =	10:45 AM	5:15 AM - 45 minutes =	4:30 AM
8:15 AM - 15 minutes =	8:00 AM	1:00 PM - 45 minutes =	12:15 PM
12:45 PM - 15 minutes =	12:30 PM	12:30 AM - 15 minutes =	12:15 AM
9:00 AM - 15 minutes =	8:45 AM	10:30 AM - 15 minutes =	10:15 AM
5:00 AM - 15 minutes =	4:45 AM	1:15 PM - 15 minutes =	1:00 PM
8:30 AM - 15 minutes =	8:15 AM	12:00 AM - 15 minutes =	11:45 PM
4:00 PM - 45 minutes =	3:15 PM	1:15 AM - 15 minutes =	1:00 AM
9:00 AM - 45 minutes =	8:15 AM	8:45 PM - 15 minutes =	8:30 PM
4:45 AM - 45 minutes =	4:00 AM	4:30 PM - 30 minutes =	4:00 PM
5:30 AM - 15 minutes =	5:15 AM	3:30 AM - 30 minutes =	3:00 AM
11:45 AM - 45 minutes =	11:00 AM	7:15 AM - 15 minutes =	7:00 AM
7:00 PM - 30 minutes =	6:30 PM	1:45 AM - 45 minutes =	1:00 AM
8:45 AM - 15 minutes =	8:30 AM	8:15 AM - 30 minutes =	7:45 AM
2:15 AM - 45 minutes =	1:30 AM	12:15 PM - 45 minutes =	11:30 AM
12:00 AM - 30 minutes =	11:30 PM	12:30 PM - 45 minutes =	11:45 AM
7:15 AM - 30 minutes =	6:45 AM	11:45 PM - 15 minutes =	11:30 PM
2:45 PM - 30 minutes =	2:15 PM	3:15 AM - 15 minutes =	3:00 AM
12:45 PM - 15 minutes =	12:30 PM	9:30 AM - 45 minutes =	8:45 AM
7:00 AM - 15 minutes =	6:45 AM	12:15 AM - 15 minutes =	12:00 AM
10:30 AM - 45 minutes =	9:45 AM	8:30 AM - 15 minutes =	8:15 AM
7:45 AM - 15 minutes =	7:30 AM	12:00 AM - 30 minutes =	11:30 PM
7:30 PM - 45 minutes =	6:45 PM	7:00 PM - 45 minutes =	6:15 PM
5:00 AM - 15 minutes =	4:45 AM	9:45 AM - 45 minutes =	9:00 AM
1:30 PM - 15 minutes =	1:15 PM	3:30 PM - 15 minutes =	3:15 PM
4:45 AM - 15 minutes =	4:30 AM	10:15 PM - 45 minutes =	9:30 PM
8:00 PM - 30 minutes =	7:30 PM	11:15 AM - 45 minutes =	10:30 AM
4:15 PM - 30 minutes =	3:45 PM	7:30 AM - 15 minutes =	7:15 AM
7:45 PM - 15 minutes =	7:30 PM	6:15 AM - 15 minutes =	6:00 AM
1:30 AM - 30 minutes =	1:00 AM	6:15 AM - 15 minutes =	6:00 AM
11:00 PM - 30 minutes =	10:30 PM	4:00 AM - 15 minutes =	3:45 AM
1:45 PM - 15 minutes =	1:30 PM	7:30 AM - 45 minutes =	6:45 AM
4:45 PM - 15 minutes =	4:30 PM	11:30 PM - 45 minutes =	10:45 PM
12:15 AM - 15 minutes =	12:00 AM	10:15 PM - 45 minutes =	9:30 PM
Math 1-15 99 98 97 96 93 92 91 90 89 87 86 16-30 84 83 82 81 80 79 78 77 76 75 74 73 72 71			